Mi is az a Netikett? Egy eszköz arra, hogy hogyan kommunikálj, viselkedj embertársaiddal az interneten. Itt ahhoz találsz segítséget, hogyan vedd fel a kapcsolatot a tenyésztővel – bármilyen fajtát is szeretnél.

Hogyan kezdj hozzá? Nézd meg a weboldalát, facebook oldalát, hogy milyen elérhetőségeket adott meg. A legtöbben elérhetőek vagyunk telefonon, a weboldalunkon keresztül vagy épp a népszerű messengeren, a közösségi oldalak bármelyikén. Most a levelezéshez, messenger üzenetekhez adunk egy kis segítséget.

Mielőtt elkezdesz írni, ne feledd:

A tenyésztő is ember. Érzékeny, emberi lény, aki imádja az állatait. Van, aki úgy érzi, neki nem is kell Netikett a levélíráshoz, elég az empátiája és udvariassága. Valahol egyetértünk vele. Viszont arra kérünk, kivételesen te is lapozz a következő oldalra!

Kedves Gazdi! Lapozz a következő oldalra!

 

2 thoughts on “Netikett – kutyavásárláshoz”

 1. Szia, kedves Tenyésztő!
  Szívemből szóltál, minden mondatoddal azonosultam. Publikálni kellene sok-sok helyen, hogy azok is el tudnák olvasni, még időben, akiknek szól.
  Köszönöm.
  Nagy tisztelettel: Kaszáné Marika, moszkvai őrkutya, Bozsoki Harci Kennel.

   
  1. Drága Marika! Kitettem ide, megosztottam az oldalunkon és néhány csoportban. Remélem mások is megosztják és tényleg sok emberhez eljut. Mi pedig egyre több, kedves levelet kapunk! Szeretettel ölellek: Berni
   St. Slobbery Headbangers Kennel

    

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük