Uralkodó planétája a Nap. Falkavezérnek született, így már a legkisebb korban meg kell neki tanítani, hogy itt bizony a gazdi a falkavezér. Tele van örömmel és elevenséggel. Örömmel fut be a ringbe, ha kiállításra visszük és kérés nélkül húzza ki magát büszkén, hogy a legszebb formáját mutassa. Imád reprezentálni, ugyanakkor ha elfárad, visszavonul, mint a legnagyobb művészek. Ilyenkor időt és teret kell adnunk neki a pihenésre.

Erős kisugárzása egyértelműen jelzi a külvilág felé, tisztában van a szépségével és cseppet sem kérdéses, hogy kan vagy szuka kutyával találkozunk.

Alapvetően domináns egyed és ezt, ha kell, meg is mutatja, emellett viszont igazán melegszívű és azonnal, mindig a társaság központjába kerül.

Imádja a pocakját, de legjobban mégis örömteli simogatással lehet motiválni.

Szerencsenapja a vasárnap, szerencseszáma az 1. Naná, hiszen mindig ő az első. Mindenben. Szerencseszínei a nap színei, az arany és a sárga.

Oroszlán (07.22-08.22)

Legnépszerűbb oroszlánunk Hédike, akinek olyan jól áll az arany serleg színe, hogy szinte minden kiállításon hozunk belőle egyet-kettőt. Ő az, aki meglátja a ringet, kihúzza magát, lefutja a körét és csóválva mutatja a bírónak a fogát is. Igazi sztár, kellően kifinomult sztárallűrökkel.

Hédike
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük