Uralkodó bolygója az Uránusz, izgalmas levegő jegy.

Emberszerető, társaságkedvelő és a határtalan szabadság teszi boldoggá. Ez persze nem azt jelenti, hogy engedjük szabadon, de egy hatalmas kutyafuttatóban bátran engedjük el, szentelhesse idejét a szabad futásnak.

Önálló és független személyiség, nehezen viseli a kötöttségeket, így igen kis korban el kell kezdeni a pórázhoz és az otthoni szabályokhoz való szoktatást.

Imád változatos utakon sétálni, a megszokott útvonalat unalmasnak találhatja és ilyenkor lehajtott fejjel poroszkál mellettünk. Ha tehetjük, forduljunk sarkon és induljunk az ellentétes irányba, ezzel rögtön felkeltettük az érdeklődését és máris örömtelibb program a séta.

Idegenekkel közömbös, vagy enyhén érdeklődő, viszont a megszokott kutya társaságban (akár a kutyafuttatóban, akár az otthoni falkában), kinyílik és játékra hívja a többieket.

Rengeteg energiája van, akkor érzi jól magát, ha testileg és szellemileg is elfáradt. Ha nem sikerül, akkor keres magának “elfoglaltságot”, ami megmozgatja az agyát, de ennek a gazdik rendszerint kevésbé örülnek.

Szerencsenapja a szombat, szerencseszáma a kettő, színe a neonszínek. Tulajdonképp mindegy milyen, csak világítson és messziről lássa, ha a gazdi kézbe veszi a pórázát, s indulnak felfedezni a világot.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük