Mire jó a Reserve CAC cím?

Néha megnézzük a weboldalunk statisztikáját. Megmutatja melyik oldalt, cikket találjátok érdekesnek, viccesnek, még akkor is, ha az olvasás végén nem jelzitek nekünk csillagokkal, mennyire tetszett.

Így történt ma este is, megmutatta mit gépelt valaki a gugliba, ami a mi oldalunkra vezette.

Statisztika

Sajnos azt nem mutatja meg, hogy a kereső megtalálta-e a választ a címek részletezésénél.

Szóval mire jó? Röviden az egyszerű válasz – semmire.

Persze a valóság egyáltalán nem ilyen egyszerű.

A kiállításon a kutyák korcsoportokra bontva futnak. A bébik és a kölykök csak a nagyon ígéretes minősítésért, a fiatalok már a HPJ-ért, ami a világ más országaiban JCAC (Junior CAC) néven fut. A korcsoportok győztesei kapják a CAC címet, majd a győztes kutya kivételével, mindenki más a korosztályban fut a “reserve CAC” címért. Ő a második legszebb. Az ezüstérmes. Sokszor legalább olyan nehéz megszerezni, mint a CAC címet, az értéke viszont – az eszmei értéken túl – lényegében nulla. A nemzeti Champion címek eléréséhez CAC címeket kell szerezni és nem lehet kiváltani egyet sem egy (vagy akár több) reserve CAC címmel.

Légy büszke a reserve CAC címedre is, hiszen ha épp akkor, a győztes kutya nem versenyzett volna – te lennél a legszebb! A reserve CAC cím, ha szeretnéd, ugyanúgy rajta lesz majd kutyád kiskutyáinak törzskönyvén – ha akarod.

S mit tegyél? Törekedj arra, hogy legközelebb te legyél a CAC cím boldog nyertese! Javíts a ringdresszúrán, gyakorolj a kutyával. Dolgozz a bunda jólfésültségén. Érezd jól magad! A jókedv éppúgy átragad a kutyára, mint az idegbaj. Viszont jókedvű kutyával sokkal könnyebb!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük